tag:blogger.com,1999:blog-3566758398646898883.post9769090895966806..comments2024-03-02T13:03:28.039+01:00Comments on Kącik z książkami: Szparagi w tarcieMaghttp://www.blogger.com/profile/06942364452465711248noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3566758398646898883.post-45716250545017164292015-05-24T17:09:16.997+02:002015-05-24T17:09:16.997+02:00No, tak jak napisałam- trzeba ciasto obciążyć groc...No, tak jak napisałam- trzeba ciasto obciążyć grochem albo fasolą. Ja piekę z tym obciążeniem ok. 10 min, później ściągam i dopiekam jeszcze kolejne 10 min. A szparagi są pyszne, tylko trzeba uważać, by nie były łykowate. Niestety nie mam patentu jak to rozpoznać przy kupnie. Teraz kupiłam białe i pewnie też coś będę z nimi kombinować :)Maghttps://www.blogger.com/profile/06942364452465711248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3566758398646898883.post-960100339525968302015-05-23T20:49:16.767+02:002015-05-23T20:49:16.767+02:00Magda, Ty przed pieczeniem wrzucasz coś na ciasto,...Magda, Ty przed pieczeniem wrzucasz coś na ciasto, żeby nie było gór i dolin? Tova Brinkhttps://www.blogger.com/profile/13789375128917242368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3566758398646898883.post-18759462478972711912015-05-23T20:41:20.514+02:002015-05-23T20:41:20.514+02:00Nigdy nie jadłam szparagów T^T A ta tarta wygląda ...Nigdy nie jadłam szparagów T^T A ta tarta wygląda tak pysznie :3Tova Brinkhttps://www.blogger.com/profile/13789375128917242368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3566758398646898883.post-37281229542746511812015-05-23T14:42:03.078+02:002015-05-23T14:42:03.078+02:00Szparagi w tarcie na starcie,
Mag robi pyszne żarc...Szparagi w tarcie na starcie,<br />Mag robi pyszne żarcie!Agnestohttps://www.blogger.com/profile/13910356006499443672noreply@blogger.com